2017 Yılı 2. Trakya Bölge ASKOM Toplantısı

Güncelleme Tarihi: 02/10/2017

Acil Sağlık Hizmetleri ile ilgili bölgemizdeki sağlık kurum ve kuruluşları arasındaki koordinasyon ve işbirliğini sağlamak üzere Kırklareli Royal Bilgiç Hotel Toplantı Salonunda 29.09.2017 tarihinde Kırklareli, Edirne ve Tekirdağ illerinin katılımı ile Trakya Bölge Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) Toplantısı ve devamında Bölge Sevk Değerlendirme ve Denetleme Komisyon toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Toplantı Kırklareli İl Sağlık Müdürü Dr.Ali Fatih SELVİ’ nin Başkanlığında, İl Sağlık Müdürlükleri, Halk Sağlığı Müdürlükleri, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterlikleri Yöneticileri,  Kamu ve Özel Hastanelerin Yönetici ve Başhekimleri, Üniversite Hastaneleri Yönetici ve Başhekimleri,  Acil Servisten Sorumlu Hekimler ve  İl Ambulans KKM Sorumlu Hekimleri katılımları ile gerçekleşmiştir.

Toplantıda Bölgemizdeki 112 Acil Sağlık Hizmetlerinin mevcut durumu, hizmet sunumunda karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri paylaşılmış olup Acil Sağlık Hizmetlerinin sunumunun daha kaliteli ve etkin yürütülmesi adına kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonun sağlanması konusunda görüş birliğine varılmıştır.

• 2017_2_Trakya_Bölge_ASKOM_01.jpg
  • 2017_2_Trakya_Bölge_ASKOM_02.jpg