2017 Yılı 7. İl Askom Toplantısı 23.08.2017’de Gerçekleşti.

Güncelleme Tarihi: 24/08/2017

İl genelinde sunulan Acil Sağlık Hizmetleri ile ilgili sağlık kurum ve kuruluşları arasındaki koordinasyon ve işbirliğini sağlamak üzere Kırklareli Devlet Hastanesi Toplantı Salonunda 23.08.2017 tarihinde İl Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) Toplantısı ve devamında İl Sevk Değerlendirme ve Denetleme Komisyon toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Toplantı İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Fatih SELVİ Başkanlığında,  Halk Sağlığı Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlükleri, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği, Kamu ve Özel Hastanelerin Yönetici ve Başhekimleri,112 Komuta Kontrol Merkezi Hekimi, Acil Servisten Sorumlu Hekimlerinin katılımları ile gerçekleşmiştir.

T
oplantıda İlimizdeki 112 Acil Sağlık Hizmetlerinin mevcut durumu, hizmet sunumunda karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri paylaşılmış olup Acil Sağlık Hizmetlerinin sunumunun daha kaliteli ve etkin yürütülmesi adına kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonun sağlanması konusunda kararlar alınmıştır.

• 2017 yılı 7. İl ASKOM_1.JPG
  • 2017 yılı 7. İl ASKOM_2.JPG