2017 Yılı 5. İl ASKOM Toplantısı

Güncelleme Tarihi: 30/06/2017

İl genelinde sunulan Acil Sağlık Hizmetleri ile ilgili sağlık kurum ve kuruluşları arasındaki koordinasyon ve işbirliğini sağlamak üzere Kırklareli Devlet Hastanesi Toplantı Salonunda 29.06.2017 tarihinde İl Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) Toplantısı ve devamında İl Sevk Değerlendirme ve Denetleme Komisyon toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Toplantı Sağlık Bakanlığı Bölge Koordinatörümüz Dr. Bahattin İLTER koordinasyonunda, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Halil İbrahim SALMAN Başkanlığında, İl Sağlık Müdürlüğü,  Halk Sağlığı Müdürlüğü, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği Sağlık Yöneticileri,  Kamu ve Özel Hastanelerin Yönetici ve Başhekimleri,  Acil Servisten Sorumlu Hekimlerin katılımları ile gerçekleşmiştir.

Toplantıda İlimizdeki 112 Acil Sağlık Hizmetlerinin mevcut durumu, hizmet sunumunda karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri paylaşılmış olup Acil Sağlık Hizmetlerinin sunumunun daha kaliteli ve etkin yürütülmesi adına kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonun sağlanması konusunda kararlar alınmıştır.

• 2017_5 askom_01.JPG
  • 2017_5 askom_02.JPG