İl Sevk Değerlendirme ve Denetleme Komisyon Toplantısı 06 Haziran 2017 de Gerçekleştirilmiştir.

Güncelleme Tarihi: 19/06/2017

İl genelinde sunulan Acil Sağlık Hizmetleri ile ilgili sağlık kurum ve kuruluşları arasındaki koordinasyon ve işbirliğini sağlamak üzere Kırklareli Devlet Hastanesi Toplantı Salonunda 06 Haziran 2017 tarihinde İl Sevk Değerlendirme ve Denetleme Komisyon toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Toplantı İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Fatih SELVİ Başkanlığında, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği ve Kamu Hastanelerinin Yönetici ve Başhekimlerinin katılımları ile gerçekleşmiştir.

Toplantıda İlimizdeki 112 Acil Sağlık Hizmetlerinin mevcut durumu, il içi ve il dışı sevkler konusunda karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri paylaşılmış olup Acil Sağlık Hizmetlerinin sunumunun daha kaliteli ve etkin yürütülmesi adına kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonun sağlanması konusunda kararlar alınmıştır.
  • Sevk Değerlendir Toplantı haziran 2017_01.jpg
  • Sevk Değerlendir Toplantı haziran 2017_02.jpg