2017 Yılı 4. İl ASKOM Toplantısı 30.05.2017’de Gerçekleşti.

Güncelleme Tarihi: 25/10/2017

İl genelinde sunulan Acil Sağlık Hizmetleri ile ilgili sağlık kurum ve kuruluşları arasındaki koordinasyon ve işbirliğini sağlamak üzere Kırklareli Devlet Hastanesi Toplantı Salonunda 30.05.2017 tarihinde İl Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) Toplantısı ve devamında İl Sevk Değerlendirme ve Denetleme Komisyon toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Toplantı İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Fatih SELVİ  Başkanlığında, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği,  Kamu ve Özel Hastanelerin Yönetici ve Başhekimleri,  Acil Servisten Sorumlu Hekimler,  İl Ambulans KKM Başhekimliği Hekimlerinin katılımları ile gerçekleşmiştir.

Toplantıda İlimizdeki 112 Acil Sağlık Hizmetlerinin mevcut durumu, hizmet sunumunda karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri paylaşılmış olup Acil Sağlık Hizmetlerinin sunumunun daha kaliteli ve etkin yürütülmesi adına kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonun sağlanması konusunda kararlar alınmıştır.

• resim_01.jpg
  • resim_02.jpg